Vos résultats de recherche

Uit lease, verhuizing en toelagen

Posté par denis sur 13 décembre 2015
| 0

Na een lease pauze begint op 1 april en eindigend op 31 maart 2017 stuurt de huurder me een aanbevolen lease einde, verliet ze het toestel na zeven maanden en een half.
Ze maakte twee maanden van tevoren en vond een andere huurder, ik redid een nieuwe huurovereenkomst met de laatste.
Bij het verlaten van de plaats, kondigde ik aan de vertrekkende huurder dat na de schriftelijke clausule in de huurovereenkomst het breken van de lease gedurende het jaar, dankt ze huur me drie maanden voor deze break, maar ik heb gevraagd één maand.

Ze weigert omdat ik huurde het appartement meteen. Ze kondigde aan dat ze zal gaan naar de bemiddeling, zoals reeds dezelfde zaak heeft meegemaakt, had de huurder zijn opzegging na drie maanden en de rechter gaf de verhuurder genoemd ofwel slagen de huurder en niet. Is dit mogelijk?

De heer U, Sint-Gillis

Het is erg moeilijk om je vraag te beantwoorden, zonder dat de specifieke formulering van de clausule in de huurovereenkomst die je jezelf wilt maken.

Als het zegt dat de huurder de huurovereenkomst op voorhand een opzegtermijn van drie maanden en een toelage van drie maanden, in principe is het te wijten kan beëindigen, tenzij de rechter van oordeel is dat de term oneerlijk is in dit geval, omdat het komen niet overeen met een werkelijk geleden verlies. Dit is afhankelijk van een magistraat aan een ander en de omstandigheden van het geval. Indien het contract bepaalt dat de huurder kan beëindigen onder de verplichting voor hem om een ​​nieuwe huurder door de verhuurder goedgekeurd vinden, kun je eigenlijk vragen wat is, in dit geval, de geleden schade door de verhuurder, niet aan huurleegstand. Hier lijkt het probleem nog ingewikkelder, omdat je zegt dat je hebt opnieuw tekende een nieuwe huurovereenkomst met een nieuwe huurder, die noodzakelijkerwijs veronderstelt dat u eerder hebt geannuleerd de vorige huurovereenkomst met de voormalige huurder, omdat je dezelfde eigenschap niet twee keer kunt huren . De voormalige huurder kan dus worden gesteld dat de beëindiging plaatsvindt onvoorwaardelijk en dus impliciet maar zeker afgezworen enige compensatie. Om dit te doen zou kunnen antwoorden dat de vrijstelling niet te nemen en dat het contract moet ronduit worden toegepast.

Wij adviseren daarom in der minne hebben uw huurder loon van één maand; indien de huurder weigert, kunt u naar verzoening en vervolgens procedure zelf door te beweren 3 maanden. Gezien de minimale probleem, raden wij u dit zelf te doen door te schrijven naar de bevoegde rechter van de vrede.

Immo-Particulier a changé !
Bienvenue sur la nouvelle version d'Immo-Particulier.
De nouvelles fonctionnalités vous attendent, ainsi qu'une ergonomie optimisée.